
Industrias alimentarias
Os ciclos desta familia prepárante para traballa na industria alimentaria, realizando dende traballos de recepción de mercadorías, manexo de equipamentos nas plantas de produción, ou envasamentos, ata aqueles máis ligados co control de calidade no laboratorio. Más información.
Xefatura de departamento: Beatriz López Prado
Correo de contacto: industrias@paseodaspontes.gal
Próximos eventos
Lun
Mar
Mié
Jue
Vie
Sáb
Dom
l
m
m
j
v
s
d
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
¿Tes dúbidas? Pregúntanos no mail info@paseodaspontes.gal.
Oferta educativa 2024-2025
Oferta ordinaria
Ciclo Medio
- MP0156 Inglés profesional (GM) (1º)
- MP0030 Operacións e control de almacén na industria alimentaria (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0141 Materias primas na industria alimentaria (1º)
- MP0142 Operacións de acondicionamento de materias primas (1º)
- MP0143 Tratamentos de transformación e conservación (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo (1º)
- MP0148 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0149 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0116 Principios de mantemento electromecánico (2º)
- MP0144 Procesamento de produtos alimentarios (2º)
- MP0145 Procesos tecnolóxicos na industria alimentaria (2º)
- MP0146 Venda e comercialización de produtos alimentarios (2º)
Ciclo Superior
- MP0179 Inglés profesional (GS) (1º)
- MP0191 Mantemento electromecánico en industrias de proceso (1º)
- MP0463 Biotecnoloxía alimentaria (1º)
- MP0464 Análise de alimentos (1º)
- MP0465 Tratamentos de preparación e conservación dos alimentos (1º)
- MP0466 Organización da produción alimentaria (1º)
- MP0468 Nutrición e seguridade alimentaria (1º)
- MP0470 Innovación alimentaria (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabili ade aplicada ao sistema produtivo (1º)
- MP0084 Comercialización e loxística na industria alimentaria (2º)
- MP0467 Control microbiolóxico e sensorial dos alimentos (2º)
- MP0473 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0474 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0469 Procesos integrados na industria alimentaria (2º)
- MP0471 Proxecto de procesos e calidade na industria alimentaria (2º)
- MP0462 Tecnoloxía alimentaria (2º)
- MP0086 Xestión de calidade e ambiental na industria alimentaria (2º)
Oferta modular a distancia
- MP0025 Elaboracións de panadaría e bolaría (1º)
- MP0033 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0024 Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría (1º)
- MP0030 Operacións e control de almacén na industria alimentaria (1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0027 Elaboracións de confeitaría e outras especialidades (2º)
- MP0034 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0035 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0032 Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría (2º)
- MP0029 Produtos de obradoiro (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración (2º)
Oferta dual intensiva
- MP0116 Principios de mantemento electromecánico (2º)
- MP0144 Procesamento de produtos alimentarios (2º)
- MP0145 Procesos tecnolóxicos na industria alimentaria (2º)
- MP0146 Venda e comercialización de produtos alimentarios (2º)
- MP0148 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MPI997Lingua estranxeira profesional II – Inglés (2º)
- MP0025 Elaboracións de panadaría e bolaría (1º)
- MP0033 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0024 Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría (1º)
- MP0030 Operacións e control de almacén na industria alimentaria (1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0027 Elaboracións de confeitaría e outras especialidades (2º)
- MP0034 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0035 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0032 Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría (2º)
- MP0029 Produtos de obradoiro (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración (2º)
- MPI196 Lingua extranxeira profesional_Inglés
Probas libres
- MP0147 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0141 Materias primas na industria alimentaria (1º)
- MP0142 Operacións de acondicionamento de materias primas (1º)
- MP0030 Operacións e control de almacén na industria alimentaria (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0143 Tratamentos de transformación e conservación (1º)
- MP0148 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0116 Principios de mantemento electromecánico (2º)
- MP0144 Procesamento de produtos alimentarios (2º)
- MP0145 Procesos tecnolóxicos na industria alimentaria (2º)
- MP0146 Venda e comercialización de produtos alimentarios (2º)
- MP0025 Elaboracións de panadaría e bolaría (1º)
- MP0033 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0024 Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría (1º)
- MP0030 Operacións e control de almacén na industria alimentaria (1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0027 Elaboracións de confeitaría e outras especialidades (2º)
- MP0034 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0035 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0032 Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría (2º)
- MP0029 Produtos de obradoiro (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración (2º)
- MP0464 Análise de alimentos (1º)
- MP0463 Biotecnoloxía alimentaria (1º)
- MP0472 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0470 Innovación alimentaria (1º)
- MP0191 Mantemento electromecánico en industrias de proceso (1º)
- MP0468 Nutrición e seguridade alimentaria (1º)
- MP0466 Organización da produción alimentaria (1º)
- MP0465 Tratamentos de preparación e conservación dos alimentos (1º)
- MP0084 Comercialización e loxística na industria alimentaria (2º)
- MP0467 Control microbiolóxico e sensorial dos alimentos (2º)
- MP0473 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0469 Procesos integrados na industria alimentaria (2º)
- MP0462 Tecnoloxía alimentaria (2º)
- MP0086 Xestión de calidade e ambiental na industria alimentaria (2º)