
Esta familia profesional inclúe ciclos que te preparan para desenvolver distintos traballos dentro do mundo da restauración. Dende a preparación, distribución e servizo de bebidas e alimentos en restaurantes ata comedores sociais ou servizos de catering. Máis información.
Xefatura de departamento: Susana María Diéz Reigosa
Correo de contacto: hostaleria@paseodaspontes.gal
Próximos eventos
Lun
Mar
Mié
Jue
Vie
Sáb
Dom
l
m
m
j
v
s
d
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Hostelería e turismo
¿Tes dúbidas? Pregúntanos no mail info@paseodaspontes.gal.
Oferta educativa 2024-2025
Oferta ordinaria
Grao Básico
- AM3163 Ciencias aplicadas I (1º)
- AM3161 Comunicación e ciencias sociais I (1º)
- MP3093 Lavado e secado de roupa (1º)
- MP3077 Materiais e produtos téxtiles (1º)
- MP3094 Pasada de ferro e embolsamento de roupa (1º)
- MP3130 Posta a punto de habitacións e zonas comúns en aloxamento (1º)
- MP3159 Itinerario persoal para a empregabilidade básico (1º)
- AM3010 Ciencias aplicadas II (2º)
- AM3012 Comunicación e ciencias sociais II (2º)
- MP3131 Lavandaría e mantemento de lenzaría no aloxamento (2º)
- MP3039 Preparación e montaxe de materiais para colectividades e catering (2º)
- MP3005 Atención á clientela (2º)
- MP3132 Formación en centros de traballo (2º)
Grao Medio
- MP0156 Inglés profesional (GM)_A (1º)
- MP0156 Inglés profesional (GM)_B (1º)
- MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos_A (1º)
- MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos_B (1º)
- MP0047 Técnicas culinarias_A (1º)
- MP0047 Técnicas culinarias_B (1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría_A (1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría_B (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos_A (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos_B (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I_A (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I_B (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo_A (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo_B (1º)
- MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora_A (2º)
- MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora_B (2º)
- MP0051 Formación en centros de traballo_A (2º)
- MP0051 Formación en centros de traballo_B (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas_A (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas_B (2º)
- MP0048 Produtos culinarios_A (2º)
- MP0048 Produtos culinarios_B (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración_A (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración_B (2º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0150 Operacións básicas en bar e cafetaría (1º)
- MP0151 Operacións básicas en restaurante (1º)
- MP0155 Técnicas de comunicación en restauración (1º)
- MP0156 Inglés (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo
- MP0158 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0159 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0154 O viño e o seu servizo (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas (2º)
- MP0152 Servicos en bar e cafetaría (2º)
- MP0153 Servicos en restaurante e eventos especiais (2º)
Grao Superior
- MP0496 Control de aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0497 Procesos de preelaboración e conservación en cociña (1º)
- MP0499 Procesos de elaboración culinaria (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiente alimentarias (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0179 Inglés (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo (1º)
- MP0498 Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña (2º)
- MP0507 Empresa e iniciativa (2º)
- MP0505 Proxecto de direccion de cociña (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0500 Xestión da produción en cociña (2º)
- MP0508 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0496 Control de aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0509 Procesos de servizos en bar-cafetaría (1º)
- MP0510 Procesos de servizos en restaurante (1º)
- MP0179 Inglés (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo (1º)
- MP0515 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0516 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0512 Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración (2º)
- MP0513 Proxecto de dirección de servizos en restauracion (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0180 Segunda lingua extranxeira (2º)
- MP0511 Sommelier (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0171 Estrutura do mercado turístico (1º)
- MP0173 Márketing turístico (1º)
- MP0174 Dirección de aloxamentos turísticos (1º)
- MP0176 Recepción e reservas (1º)
- MP0179 Inglés profesional (GS) (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo (1º)
Oferta modular presencial
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e resposaría (1º)
- MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (1º)
- MP0047 Técnicas culinarias (1º)
- MP0049 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0051 Formación en centros de traballo (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas (2º)
- MP0048 Produtos culinarios (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración (2º)
Oferta modular a distancia
- MP0179 Inglés (1º)
- MP0496 Control de aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0509 Procesos de servizos en bar-cafetaría (1º)
- MP0510 Procesos de servizos en restaurante (1º)
- MP 0514 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0180 Segunda lingua estranxeira – Francés (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0511 Sommelier (2º)
- MP0512 Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración (2º)
- MP0515 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
Oferta dual intensiva
Ciclo Medio
Ciclo Superior
- MP0179 Inglés (1º)
- MP0496 Control do aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0497 Procesos de preelaboración e conservación en cociña (1º)
- MP0499 Procesos de elaboración culinaria (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0506 Formación e orientación laboral (1º)
- MPI998 Lingua estranxeira profesional I – Inglés (1º)
- MP0498 Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña (2º)
- MP0500 Xestión da produción en cociña (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0507 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MPI999 Lingua estranxeira profesional II – Ingl és (2º)
- MP0179 Inglés (1º)
- MP0496 Control do aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0509 Procesos de servizos en bar-cafetaría (1º)
- MP0510 Procesos de servizos en restaurante (1º)
- MP0514 Formación e orientación laboral (1º)
- MPI998 Lingua estranxeira profesional I – Inglés (1º)
Curso de especialización
Probas libres
- MP0049 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos(1º)
- MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiene na manitulación de alimentos (1º)
- MP0047 Técnicas culinarias(1º)
- MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas (2º)
- MP0048 Produtos culinarios (2º)
- MP0028 Sobremesas en restauración (2º)
- MP0157 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0156 Inglés (1º)
- MP0150 Operacións básicas en bar e cafetaría (1º)
- MP0151 Operacións básicas en restaurante (1º)
- MP0031 Seguridade e hixiente na manipulación de alimentos (1º)
- MP0155 Técnicas de comunicación en restauración (1º)
- MP0158 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0154 O viño e o seu servizo (2º)
- MP0045 Ofertas gastronómicas (2º)
- MP0152 Servicos en bar e cafetaría (2º)
- MP0153 Servicos en eventos e servicios especiais (2º)
- MP0496 Control de aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP0506 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0179 Inglés (1º)
- MP0499 Procesos de elaboración culinaria (1º)
- MP0497 Procesos de preelaboración e conservación en cociña (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiente alimentarias (1º)
- MP0498 Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña (2º)
- MP0507 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0500 Xestión da produción en cociña (2º)
- MP0496 Control de aprovisionamento de materias primas (1º)
- MP 0514 Formación e orientación laboral (1º)
- MP0502 Gastronomía e nutrición (1º)
- MP0179 Inglés (1º)
- MP0509 Procesos de servizos en bar-cafetaría (1º)
- MP0510 Procesos de servizos en restaurante (1º)
- MP0501 Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias (1º)
- MP0515 Empresa e iniciativa emprendedora (2º)
- MP0512 Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración (2º)
- MP0504 Recursos humanos e dirección de equipos en restauración (2º)
- MP0180 Segunda lingua extranxeira (2º)
- MP0511 Sommelier (2º)
- MP0503 Xestión administrativa e comercial en restauración (2º)
- MP0171 Estrutura do mercado turístico (1º)
- MP0173 Márketing turístico (1º)
- MP0174 Dirección de aloxamentos turísticos (1º)
- MP0176 Recepción e reservas (1º)
- MP0179 Inglés profesional (GS) (1º)
- MP1709 Itinerario persoal para a empregabilidade I (1º)
- MP1708 Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo (1º)