Conferencia sobre química e gastronomía no CIFP Paseo das Pontes
No marco do programa Ponte de charlas USC, tivemos o pracer de recibir ao profesor Ricardo Riguera Vega, que nos achegou á ciencia da alimentación coa conferencia “Química, alimentos e cociña”. ️
Os estudantes dos ciclos de Industrias Alimentarias e Cociña asistiron a esta interesante sesión, descubrindo a relación entre a química e a gastronomía. Unha experiencia enriquecedora que une ciencia e arte culinaria!
Ricardo Riguera Vega é catedrático de Química Orgánica na Universidade de Santiago de Compostela e un recoñecido experto no campo da química dos alimentos. Publicou numerosos artigos científicos e libros sobre esta materia, e é un divulgador científico moi activo.
O programa Ponte de charlas USC é unha iniciativa da Universidade de Santiago de Compostela que ten como obxectivo achegar a ciencia e a cultura á sociedade. Para iso, organiza charlas e conferencias de divulgación científica en diferentes centros educativos e culturais de Galicia.
#CienciaEGastronomía #QuímicaNaCociña #FormaciónProfesional #IndustriasAlimentarias #Cociña #USC #PonteDeCharlas @universidade_usc

