Axuda ao alumno do centro Jacobo Diz Gómez a chegar á final do Premio Promesas da alta cociña Le Cordon Bleu!
O curso pasado xa tivemos un participante que conseguíu chegar á final do Premio Promesas da alta cociña Le Cordon Bleu Madrid, Mateo Blanco. Este ano o noso centro CIFP Paseo das Pontes conta cun novo alumno seleccionado Jacobo Diz Gómez, que xunto con outro alumno do IES Sanxillao, representan a Galicia nesta fase do concurso.
Axuda a Jacobo a chegar á final ao noso alumno!!!!!!
Ou si prefires pincha no seguinte enlace:
https://pr.easypromosapp.com/voteme/972019/649805142?lc=es-es
Lle Cordon Bleu Madrid deu a coñecer a receita común que terán que cociñar os 50 seleccionados de toda España na XII edición do Premio Promesas da alta cociña. Nesta fase cada seleccionado deberá elaborar o seu vídeo receita para optar a un posto na final. A elaboración común deste ano é unha paupiette de troita rechea con salsa holandesa con dúas guarnicións, unha delas feita obrigatoriamente a base de pataca e a outra completamente libre.
https://www.laopinioncoruna.es/coruna/2023/11/30/joven-promesa-fogones-sabor-mar-95274617.html