Axuda ao alumno do centro Jacobo Diz Gómez a chegar á final do Premio Promesas da alta cociña Le Cordon Bleu!

O curso pasado xa tivemos un participante que conseguíu chegar á final do Premio Promesas da alta cociña Le Cordon Bleu Madrid, Mateo Blanco. Este ano o noso centro CIFP Paseo das Pontes conta cun novo alumno seleccionado Jacobo Diz Gómez, que xunto con outro alumno do IES Sanxillao, representan a Galicia nesta fase do concurso.

Axuda a Jacobo a chegar á final ao noso alumno!!!!!!

Ou si prefires pincha no seguinte enlace:

https://pr.easypromosapp.com/voteme/972019/649805142?lc=es-es

Lle Cordon Bleu Madrid deu a coñecer a receita común que terán que cociñar os 50 seleccionados de toda España na XII edición do Premio Promesas da alta cociña. Nesta fase cada seleccionado deberá elaborar o seu vídeo receita para optar a un posto na final. A elaboración común deste ano é unha paupiette de troita rechea con salsa holandesa con dúas guarnicións, unha delas feita obrigatoriamente a base de pataca e a outra completamente libre.

https://www.elidealgallego.com/articulo/a-coruna/jacobo-diz-paseo-das-pontes-coruna-prepara-videoreceta-concurso-cordon-bleu-4663789

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/coruna/2023/11/28/promesa-cocina-coruna/00031701200602226323583.htm

https://www.laopinioncoruna.es/coruna/2023/11/30/joven-promesa-fogones-sabor-mar-95274617.html

Deixa unha resposta

Start typing and press Enter to search